Anmäl dig!

7 December 09:30 - 11:30Ants huvudkontor

Välkomna!

Du har förmodligen hittat hit genom SthlmUP, kul! Du behöver däremot inte vara medlem för att anmäla dig :)

Vi på Ants har tidigare haft digitala event med SthlmUP och ser nu fram emot att äntligen kunna bjuda in er till vårt kontor! 

Kom hit en förmiddag och se hur vi har det, känn in stämningen, ta en kopp kaffe och lyssna på hur vi jobbar. Ni kommer få lyssna på oss berätta om Ants historia och varför det är så otroligt viktigt med HR och Talent Acquisition inom IT-branschen. Sedan kommer vi också berätta om vårt arbete på Ants i rollerna TA konsult och TA manager, och avslutningsvis testa göra ett case som speglar uppgifter en TA-konsult har hos oss! 

Vi bjuder såklart på fika!

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot hur många som helst, dels då kontoret har begränsat med plats men vi vill dessutom få till ett så personligt möte som möjligt. Se därför till att anmäla dig på en gång om du vill komma och hänga med oss en eftermiddag! 

Så hur tar ni er hit?

Jo, enklast är att ta tvärbanan till station Mårtensdal. Det tar ca 5 minuter att gå till kontoret. Ni kan också gå från Gullmarsplan på ca 15 minuter. 

Vi sitter på våning 4 i huset som heter Trikåfabriken, gå till höger när ni kommer ut från hissen. Vår dörr är längst in i hörnet! 

Anmäl dig!

Speakers

Aran Kainz
Talent Acquisition Manager

Read more

Erika Thorslund
Talent Acquisition Consultant

Read more

Mathilda Garte
Talent Acquisition Manager

Read more

Organized by