Anmäl dig!

26 November 2021 14:00-16:00Ants huvudkontor

Välkomna!

Du har förmodligen hittat hit genom Dynamicus, kul! 

Vi på Ants har vid flera tillfällen varit på Uppsala Universitet, både på uppstyrda HR-dagar samt egna föreläsningar och casetillfällen. Det har alltid varit kul att få komma på besök hos er och nu när restriktionerna är borta tänkte vi återgälda den tjänsten. Det betyder alltså att ni är välkomna till vårt kontor! 

Kom hit en eftermiddag och se hur vi har det, känn in stämningen, ta en kopp kaffe och lyssna på hur vi jobbar. Ni kommer få lyssna på vår ena grundare Carl-Johan som berättar om Ants historia och varför det är så otroligt viktigt med HR och Talent Acquisition inom IT-branschen. Sedan kommer ni få höra två av våra konsulter berätta om sitt arbete på Ants, och avslutningsvis testa göra ett case som speglar uppgifter en TA-konsult har hos oss! 

Vi bjuder såklart på fika!

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot hur många som helst, dels då kontoret har begränsat med plats men vi vill dessutom få till ett så personligt möte som möjligt. Se därför till att anmäla dig på en gång om du vill komma och hänga med oss en eftermiddag! 

Så hur tar ni er hit?

Jo, enklast är att ta tvärbanan till station Mårtensdal. Det tar ca 5 minuter att gå till kontoret. Ni kan också gå från Gullmarsplan på ca 15 minuter. 

Vi sitter på våning 4 i huset som heter Trikåfabriken, gå till höger när ni kommer ut från hissen. Vår dörr är längst in i hörnet! 

Anmäl dig!

Speakers

Emma And
Talent Acquisition Consultant

Read more

Carl-Johan Hamilton
Medgrundare

Read more

Mathilda Garte
Talent Acquisition Manager

Read more

Organized by