Waiting list

21 October 14:00 - 16:00Ants kontor

Välkomna!

Du har förmodligen hittat hit genom Dynamicus, kul! 

Vi på Ants har vid flera tillfällen varit på Uppsala Universitet, både på uppstyrda HR-dagar samt egna föreläsning och casetillfällen. Det har alltid varit kul att få komma på besök hos er och nu tänkte vi återgälda den tjänsten. Det betyder alltså att ni är välkomna till vårt kontor! 

Kom hit en eftermiddag och se hur vi har det, känn in stämningen, ta en kopp kaffe och lyssna på hur vi jobbar. Ni kommer få lyssna på vår ena grundare Carl-Johan som berättar om vårt WHY samt Ants historia och varför det är så otroligt viktigt med HR och Talent Acquisition inom IT-branschen. Sedan kommer ni få höra två av våra konsulter berätta om sitt arbete på Ants, ni får en liten inblick i deras vardag! 

Dessutom har ni tur, för på måndagar har vi alltid fika klockan 15 och det blir en lagom paus i ert besök för att mingla lite med fler av oss som är på plats på kontoret den dagen!

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot hur många som helst, dels då kontoret har begränsat med plats men vi vill dessutom få till ett så personligt möte som möjligt. Se därför till att anmäla dig på en gång om du vill komma och hänga med oss en eftermiddag! 

Så hur tar ni er hit?

Jo, enklast är att från t-centralen åka med gröna linjens tunnelbana till Medborgasplatsen och där kliva på buss 2 mot Sofia eller buss 53 mot Henriksdalsberget och kliva av vid Ersta sjukhus. Från busshållplatsen tar det ca 5 minuter att gå till vårt kontor! 

Man kan också gå från Medborgarplatsen, tar ca 15-20 minuter. 

Waiting list

Speakers

Amanda Jung Sandhaag
Talent Acquisition Manager

Read more

Elin Welin-Berger
Talent Acquisition Consultant

Read more

Carl-Johan Hamilton
Grundare och Vice VD

Read more