Anmäl dig här!

15 November 15:00 - 16:30Ants huvudkontor

Välkomna!

Du har förmodligen hittat hit genom Dynamicus, kul att du är här! Du behöver såklart inte vara medlem för att anmäla dig. 

Vi på Ants har vid flera tillfällen varit på Uppsala Universitet, både på HR-dagar samt egna föreläsningar och casetillfällen, och nu vill vi bjuda in er till ett studiebesök hos oss i Stockholm.

Kom hit en eftermiddag för att se hur vi har det på vårt kontor, hör hur vi jobbar, ta en kopp kaffe och lär känna några Antsare – vi vill gärna lära känna er. Vi kommer berätta mer om Ants historia och varför det är viktigt med HR och Talent Acquisition inom IT-branschen. Sedan kommer vi också berätta om vårt arbete på Ants i rollerna TA konsult och TA Manager, och avslutningsvis kommer vi anordna en frågesport om techrekrytering. Det vill du inte missa!

Vi kommer självklart bjuda på fika. Vi ser fram emot att träffa er på vårt kontor!

Sista anmälningsdag är 9e november!

Så hur tar ni er hit?

Jo, enklast är att ta tvärbanan till station Mårtensdal. Därifrån tar ca 5 minuter att gå till kontoret. Det går även bra att åka tunnelbana till Gullmarsplan och promenera därifrån på ca 12 minuter.

Vi sitter på våning 4 i huset som heter Trikåfabriken, gå till höger när ni kommer ut från hissen. Vår dörr är längst in i hörnet!

Anmäl dig här!

Vi håller i eventet!

Mathilda Garte
Talent Acquisition Manager

Read more

Malin Harsbo
Talent Acquisition Consultant

Read more