Köp biljett här

8 February 2022 08:00-12:00

Vill du utveckla din kompetens inom Sourcing?


Vi på Ants har utformat en utbildning i IT-sourcing där vi varvar teori och diskussion med praktiska övningar för att ge er verktygen att hitta de bästa talangerna inom IT. Under utbildningens gång behandlar vi:

  • Sourcingplan och förberedelse
  • Få ut mer av Linkedin Recruiter
  • Sourcing via Google och Github
  • Bygg effektiva booleans
  • Kontaktmetoder, tillvägagångssätt för att attrahera kandidater
  • Smarta verktyg och plugins

Syftet med utbildningen är att ge kunskaper, färdigheter och verktyg som behövs för att komma igång och lyckas med sourcing. Vi går igenom kursmoment som berör grundprinciper och arbetsmetoder för att framgångsrikt hitta och attrahera er målgrupp. Efter genomförd utbildning har du konkreta verktyg och tips för att lyckas hitta och attrahera bristkompetenser i din IT-rekrytering. Utbildningen är riktad både mot dig som inte har suttit med sourcing tidigare, eller gått över till att fokusera på IT-sektorn. Den är även nyttig för dig som jobbat med sourcing ett tag och behöver nya insikter och inslag i ditt dagliga arbete.

Kommentarer från tidigare kursdeltagare: 

- Ants hade en jättebra sourcingutbildning, jag rekommenderar denna varmt till andra. Superbra upplägg och lätt att hänga med i svängarna.
(Lotta Trolle, HR koordinator på Profoto)

- Jag tycker att kursen var mycket givande, den hade ett väldig bra upplägg och kursledarna gjorde det här med enorm passion. Även om man har erfarenhet från search sedan tidigare så leder kursen till nya insikter och den fick mig att utvecklas i mitt search-arbete. Jag känner mig mer positiv till att lyckas med min rekrytering!
(Sandra Åberg, Talent Manager på tretton37)


Allt du behöver veta

FÖRBEREDELSER
Kurstillfället kräver att ni som deltagare har tillgång till verktyget LinkedIn Recruiter och gärna förkunskaper om hur systemet fungerar. Inför utbildningstillfället är det en fördel om ni medtar en aktuell kravprofil för de IT roller ni rekryterar. Utbildningstillfället är digitalt och några dagar innan utbildningen kommer vi att skicka ut en kalenderinbjudan med länk till Teams-möte att ansluta till. Det går bra att ansluta till mötet oavsett email-operatör.

KONTAKT
Vill du ha mer information? Kontakta oss på utbildning@ants.se 

Besitter ni ett större behov där kanske hela er TA/HR -avdelning behöver fördjupa sig inom sourcing så tillgodoser vi även skräddarsydda utbildningar där vi kan fokusera på just de roller ni söker att tillsätta. Hör av dig till utbildning@ants.se!

ANMÄLAN
Priset för utbildning är 2.995:- och du säkrar din plats genom att antingen klicka på knappen här nedan eller längst upp i eventet. Du behandlar enklast din beställning via faktura. Biljetten är personlig.

Köp biljett här

Era kursledare

Annie Åström
Talent Acquisition Manager

Annie är en av våra Talent Aqcuisition Managers på Ants. Hennes spetskompetens ligger i innovation och Sourcing. Hon har länge utbildat både oss internt på Ants men även externt mot kunder och branschkollegor!

Du kan nå henne på annie.astrom@ants.se

Read more

Adam Welin-Berger
Talent Acquisition Consultant

Adam är en av våra Talent Aqcusition Consultants på Ants. Hans vardag består av att lokalisera tech-talang till våra kunder med sourcing som sitt främsta verktyg. Han delar med sig av sin kompetens internt till våra kollegor men även externt till våra branschkollegor.

Du kan nå honom på adam.welin-berger@ants.se

Read more

Organiserat av

Ants Tech Recruiters
rekrytering@ants.se