Anmäl dig!

21 April 2021 14:00-15:30

Välkomna!

Du har förmodligen hittat hit genom STHLM-UP, kul! 

För oss som rekryteringsföretag i Stockholm känns det självklart att ha kontakt med er som läser PAO-programmet på SU. Vi hade hoppats på att kunna bjuda in er till vårt kontor i Hammarby Sjöstad men på grund av rådande omständigheter kommer vi träffas digitalt istället! Men för att ändå ge er en känsla av Ants kommer ni att få en digital "rundvandring" på kontoret.

Ni kommer få lyssna på vår ena grundare Carl-Johan som berättar om  Ants historia och varför det är så otroligt viktigt med HR och Talent Acquisition inom IT-branschen. Sedan kommer ni få höra Sophie och Mathilda berätta om sina roller, hur det är att jobba på Ants och vad det innebär att jobba hos oss som Tech Recruiter eller Talent Acquisition Consultant (kärt barn har många namn)!

Ta också chansen att ställa en fråga i förväg som vi svarar på, tillsammans med frågorna som kommer upp under eventets gång såklart.

Digital plattform

Vi kommer någon dag innan eventet skicka ut en kalenderinbjudan med länk till möte via Teams. Det ska gå bra att ansluta oavsett om du kör Outlook, Gmail eller någon annan plattform. 

Får du problem att ansluta kan du höra av dig till Mathilda via mathilda.garte@ants.se eller 0724020921.

Vi ser fram emot att e-träffas!

Anmäl dig!

Speakers

Carl-Johan Hamilton
Grundare och Vice VD

Read more

Mathilda Garte
Talent Acquisition Manager

Read more

Sophie Sundberg
Head of Talent & Brand

Read more

Organized by