Sign me up!

28 February 2022 13:00

Har du sett oss på instagram?

Kul! Då har du säkert uppmärksammat att vi ska ha ett event tillsammans med er den 28e februari kl 13. 

Vi blev förmodligen lika ledsna som er när KPD behövde ställas in, och vill gärna få chansen att träffa er (om än digitalt) i väntan på nytt datum. Därför har vi tillsammans med Pelikan bestämt ett datum för ett digitalt event där vi kan berätta om oss på Ants och varför rekrytering inom tech är så spännande och ett riktigt framtidsyrke. 

Men det viktigaste för oss är att eventet känns relevant för er, och därför vill vi att ni ska vara med och utforma det! Så svara på frågan på instastory på Pelikans konto eller skriv dina idéer och frågor när du signar upp dig här!

Vi ser fram emot att e-ses!

Mer info

Eventet är digitalt och vi kommer att skicka ut en mötesbokning med länk till teamsmöte några dagar innan eventet. Du kan ansluta till mötet oavsett din email operatör. 

 

Hosts

Mathilda Garte
Talent Acquisition Manager

Mathilda har jobbat på Ants i drygt fyra år. Hon började som TA konsult och har idag rollen TA Manager som är en mer strategisk roll där hon är ansvarig för konsulter och kundprojekt. 

Du når henne på mathilda.garte@ants.se

Read more

Klara Himmelstrand
Talent Acquisition Consultant

Klara är en av våra fantastiska TA konsulter och har jobbat på Ants i 1,5 år. Hennes roll innebär ansvar för rekryteringen hos hennes kunder från ax till limpa. 

Du når henne på klara.himmelstrand@ants.se

Read more

Organized by

Ants Tech Recruiters
rekrytering@ants.se