Anmälan

9 April 10:15

Ants på PVD

Så här härligt som filmen visar brukar vi ha när vi åker ut och träffar studenter för att berätta om Ants, inte minst alla dom gånger vi varit på besök i Uppsala! 

Både förra året och i år blir det annorlunda, men vi är väldigt tacksamma för att vi kan delta på PVD i år och bidra med en föreläsning.

Sedan pandemin slog till med full kraft har många företag fått ställa om sin rekryteringsstrategi och process helt och hållet. I Sverige är det inte jätte vanligt med 100% remote tjänster och därmed inte heller 100% remote intervjuprocesser. Eftersom årets tema på PVD är "En föränderlig omvärld, ett dynamiskt yrke" tänkte vi passa på att berätta om hur denna omställning har funkat både för oss men också för våra kunder. Självklart kommer vi också berätta mer om oss på Ants och ge tips inför att bli intervjuad digitalt!

Vi vill försöka få till så mycket interaktion som möjligt, även om upplägget är digitalt så skicka gärna in frågor till oss på förhand som vi kan ta upp under föreläsningen.

Praktisk info

Vi kommer såklart hålla utbildningen digitalt, mer information om plattform kommer.  

För att komma så nära som möjligt känslan av att vara på plats vill vi gärna att ni kommer in i onlinemötet med kameran på, men mikrofonen av så vi slipper eventuell rundgång. 

Anmälan

Föreläsare

Sofia Rosby
Talent Acquisition Manager

Read more

Mathilda Garte
Talent Acquisition Manager

Read more